Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Sjöberg - 27 mars 2008 00:17

Ja så min dag idag har inte varit sådär fruktansvärt händelserik, jag kom hem från frisören  :)  ÄLSKAR ATT GÅ DIT :D

Kännde mig helt fräch men trött som en apa, redan sagt så det vart till att åka hem och sova ett par timmar :)


så rätt vad det är får jag ett mess om att min tele är back i butiken och även från Cat som ville kika förbi :)

Så Cat kom hit en sväng ochså åkte vi ner på stan för att fixa singstar mikrofoner till helgen som kommer, hämta ut min kära mobil och slutligen för att hitta något man kan ha på sig i helgen ;P

ska ner imorgon och köpa två tröjor som jag lägger upp då :)


Just ja, Frid fyllde 16 stora vårar i tisdags så det blir bara till att säga congratz och hoppas att hon får det kul med oss i helgen :)<3

Av Sjöberg - 27 mars 2008 00:07

Så, för exakt 13 dagar sedan lämnade jag in min 5 månader gamla mobil på reperation eftersom att den verkade ha fått nå fnatt och inte fungerade som den bör ha gjort.


Jag har gått och längtat och haft skittelefoner, längtat efter kameran och suktat efter att hålla han i handen och nu idag då jag var aptrött och dagen som var som mest opassande så ljuder sms signalen från min tillfälliga mobil.

Jag kollade så klart och där var dom godaste nyheterna jag fått på länge, att min mobil är tbx i affären och att det var bara att hämta ut den ! :)


tror ni jag vart dåligt lycklig eller ? :O

Ochså på köpet hade dom klistrat på en liten gullig lapp på displayen där det stog "Jag (sonyericsson logga) återförenningar, Det är underbart att vara hemma igen. Jag har saknat dig! om du är i behov av mer hjälp ring då gärna (ochså nummer till deras telefontjänst) :-) "


tyckte det var lite gulligt gjort :)

Och nu är han fixad med mina signaler och teman och allt känns bra och som vanligt igen :) <3

Ovido - Quiz & Flashcards