Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Sjöberg - 19 maj 2008 20:24

Tjapp tjapp igen där ute i kvällskvistens blomm (:

Något nytt på min front: Nej egentligen inte


Meeen jag har just kikat klart på filmen "What happens in vegas" som jag tidigare nämnde att jag troligtvis skulle göra.

Filmen var störtskön, typiskt min dåliga humor ( eller bra humor beror på hur man ser på saken ) :)

Mycket skratt och många saker som händer, väldigt ovanlig början på hela storyn men det är uppskattat för det var inte det man väntade sig som sagt.

Slutet, mjaa kanske lite för uppenbart som det är i alla "kärleksfilmer" men det var rätt gulligt ändå och förstörde inte filmen.

Imellan mycket knas det där med att de blir dömda till ett halvårs äktenskap eftersom att han framstår som värsta slusken och hon är en prydlig affärskvinna.

De går varandra hela tiden på nerverna och gör allt för att jävlas med varandra samt en hel del för att bli lämnade av den ena parten pga, pengarna.

Mer tänker jag inte säga för jag tror att mycket utav filmen förstörs om jag avslöjar mer men jag kan helt klart rekomendera den lite extra till er som anser er ha knasig humor också i betyg skulle den nog få en ja, typ 4 av 5

Se den ! :)

Av Sjöberg - 19 maj 2008 15:42

Idag började min jobbiga dag som alltid med att jag går upp och sminkar mig, idag ovanligt sent och ovanligt snabbt för den delen, springer iväg till bussen i all hast ochså svängde jag förbi mormor den dära timmen innan jag skulle börja, fick käka lite frukost då :)


Idag skrev jag musikprovet som jag trodde skulle gå bättre än det kändes.

Det var mycket konstiga frågor och många saker som hon inte äns nämnt som kom med på provet, skitskumt :/

Lyssningsdelen var ochså rätt svår eftersom att många av instrumenten låter snarlika :/

Känns som att det blir många poängavdrag

Så har jag börjat fått lite panik varning över skolarbetet nu, blir hela dagen idag till att sätta mig ner och virka på den här jäkla tröjan jag håller på med så jag får virkningskursen avklarad iaf nu när det är drygt 12 timmar kvar på brallorna känns det som att jag kommer behöva all den tiden :)

Känns som att jag vill bli klar med den, hm .. Idag helst av allt men det kommer jag kunna glömma tror jag, har två ärmar kvar att göra 8-) 


Skithungrig är jag nu ochså, :O

tänkte ju åka till Gymmet idag för en gångs skull men så klart blev det ändrade planer.

Käka nu iaf också blire film tajm, "What happens in vegas" skulle jag nog ta och se :)

Hejs så länge

Ovido - Quiz & Flashcards